kennispagina

E-learning cursus Betonvakman

De e-learning cursus van Betonhuis is bedoeld voor (startende) medewerkers in de betonindustrie. Tijdens de e-learning leren de cursisten meer over betontechnologie, betonproducten, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieu en duurzaamheid.

Specifiek ontwikkeld voor leden van Betonhuis

De e-learning cursus Betonvakman kan op elk gewenst tijdstip worden gevolgd. Elke cursist ontvangt van tevoren via de mail een link met daarin de inloggegevens. In de ‘e-learning-omgeving’ worden de cursisten door de modules heen begeleid en maken ze de opdrachten. Vragen kunnen tijdens de e-learning via het forum aan de docent worden gesteld.
 

E-learning cursus Betonvakman is goede basis

De e-learning cursus Betonvakman is op dit moment al door meer dan 180 werknemers uit de betonindustrie gevolgd. Zo ook door Ineke Verschuuren, Manager Inkoop bij MBI. Zij schreef de volgende ervaring over deze cursus: “De e-learning cursus Betonvakman is een goede basis voor eenieder die voor het eerst kennis maakt met beton."

Ineke Verschuuren, Manager Inkoop bij MBI

"Deze cursus is goed als basis op het moment dat je intern met meerdere disciplines te maken hebt, zoals R&D, productie, kwaliteit. Ik merk dat de e-learning mij heeft geholpen sneller de 'betontaal' eigen te maken. Voor mijn functie en mijn start bij MBI was deze e-learning zeker nuttig. Ik zou ‘m ook aanbevelen voor nieuwe collega’s”.

Opleidingen Betonhuis

Betonhuis richt zich op het ontwikkelen en verzorgen van kleinschalige opleidingen die uitsluitend bedoeld zijn voor de medewerkers van de aangesloten bedrijven. Deze opleidingen zijn elders niet verkrijgbaar. De opleidingen zijn praktijkgericht en specifiek ontwikkeld voor de branche. 
Download hier de flyer Betonvakman E-learning.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze cursus, of andere cursussen die het Betonhuis aanbiedt, dan kunt u contact opnemen met Sandra van Reeden.

Sandra van Reeden, stuur een e-mail

of download direct het aanmeldformulier.

Foto: Betonhuis, Naomi Heidinga