Batibouw 2020

De grootste beurs van België in de bouw-, renovatie- en woonsector. Het thema voor dit jaar is Healthy Indoor ClimateDe laatste jaren brengen we meer tijd binnen door dan ons lief is, zowel thuis als op het werk. Een gezond binnenklimaat met frisse lucht is van groot belang​​​​​​​.

Van 29 februari tot en met 8 maart opent de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector opnieuw de deuren. Met zo'n 1000 exposanten die 12 sectoren vertegenwoordigen, zullen alle paleizen van Brussels Expo volledig gevuld zijn.

Drie professionele beurzen

Batibouw kondigt een aantal belangrijke wijzigingen aan voor de editie van 2020. De beurs wordt twee dagen korter. Bovendien worden er drie professionele beurzen georganiseerd, die tezelfdertijd als Batibouw plaatsvinden. De twee dagen die voordien uitsluitend op professionele bezoekers waren gericht, vallen weg en worden vervangen door 3 onafhankelijke professionele beurzen. Ook zal Batibouw nog meer inzetten op de beleving van de bezoeker en op digitalisering.

Meer informatie

Website Batibouw