activiteit

Beton Event 2021

Foto: Betonvereniging

Op donderdag 18 november ontmoeten professionals uit de Nederlandse (beton)bouwsector elkaar op het Beton Event 2021. Live op locatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! We kijken er naar uit om elkaar fysiek te spreken, stands te bezoeken en deel te nemen aan interessante lezingen. 

Hybride, Let's meet again

Afgelopen jaar waren we genoodzaakt om een geheel online evenement te organiseren. Het Beton Event 2021 wordt een combinatie van online kennis delen en elkaar live ontmoeten. Op woensdag 17 november kunnen bezoekers en partners deelnemen aan het online kennisprogramma met als thema 'Panorama Beton, de verdieping'. Donderdag 18 november openen we de deuren van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor bezoekers aan het Beton Event 2021. Uiteraard met het welbekende netwerkplein, ontmoetingsplaatsen van partners, inspirerende sessies én de uitreiking van de Betonprijs 2021.

Op hoofdlijnen ziet het programma van het Beton Event 2021 er als volgt uit:

Woensdag 17 november | Online kennisprogramma

Tijdens het online kennisprogramma op 17 november wordt met het thema ‘Panorama Beton, de Verdieping’ voortgeborduurd op het online Beton Event 2020. Aan bod komen de thema’s: klimaatadaptatie, energietransitie, verstedelijking en circulariteit. Partners hebben de mogelijkheid om een inhoudelijke sessie van 20 minuten te verzorgen (tegen meerprijs) en kunnen uiteraard ook deelnemen aan het online kennisprogramma en netwerkcarrousel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het online platform Let's Get Digital. 

Donderdag 18 november | Live event

In aangepaste setting kunnen professionals en partners elkaar op 18 november weer live ontmoeten in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Ontmoetingsplaatsen, het welbekende netwerkplein, inhoudelijke lezingen en de uitreiking van de Betonprijs 2021 staan deze dag centraal. Partners kunnen een eigen ontmoetingsplaats afnemen en hebben de mogelijkheid om invulling te geven aan een kennissessie van 30 minuten (tegen meerprijs).

Om zoveel mogelijk bezoekers te ontvangen, in combinatie met eventuele maatregelen, wordt de donderdag opgedeeld in 2 dagdelen van ieder 500 bezoekers*:

Deel 1: Netwerklunch | 10.30 - 14.00 uur | Maximaal 500 bezoekers
Deel 2: Netwerkborrel | 15.00 - 18.30 uur | Maximaal 500 bezoekers


*Indien de maatregelen het toelaten en er voldoende animo is, wordt er opgeschaald in deelnemersaantallen en ontmoetingsplaatsen en worden deelnemende partners hierover geïnformeerd door de Betonvereniging.  

Start ticketverkoop

Op 2 september start de verkoop van tickets. Vanaf deze datum kunnen bezoekers een toegangsbewijs aanschaffen voor het online kennisprogramma en het live event. Meer informatie volgt.

Wij hopen je te mogen verwelkomen als partner van het Beton Event 2021.