nieuwspagina

Betonakkoord organiseert een Hackathon versnellingsaanpak duurzaam beton

Auteur: Bron: Betonakkoord Foto: Struyk Verwo Infra 9 mei 2022 Laatste update 31 mei 2022

Actief (samen)werken aan duurzaamheid? Doe mee aan de Hackathon Versnellingsaanpak Beton op 18 mei a.s. en ga deze dag met opdrachtgevers het gesprek aan.

De betonsector kan en wil duurzamer worden door ketensamenwerking. Binnen het Betonakkoord wordt daarom door drie grote opdrachtgevers, Rijkswaterstaat, ProRail en Provincie Noord-Brabant, de hackathon Versnellingsaanpak Beton georganiseerd m.m.v. van de stuurgroep Betonakkoord o.l.v. Jacqueline Cramer.

Innovaties opschalen

Op deze hackathon krijg je als deelnemer samen met deze opdrachtgevers de kans om een aantal (inkoop)varianten uit te werken, zodat innovaties versneld kunnen worden opgeschaald. Het beste teamidee wordt de mastercase en wint een volledig verzorgde Masterclass incl. diner en overnachting. Voor wie? Geen versnelling zonder de toeleverende industrie. De hackathon betreft een inkoopvraagstuk waarin zowel opdrachtgevers als leveranciers, producenten, adviesbureaus en bouwbedrijven een belangrijke rol hebben. 

Meer informatie is opgenomen in de nieuwsbriefKlik hier voor meer informatie over het programma van 18 mei.

 Aanmelden 

Voor vragen een reactie op dit verzoek en voor evt. vragen kan er contact worden opgenomen met Nathalie van Dalen en Maurice van Rooijen via hackathonbeton@mmlnederland.nl.

Remco Kerkhoven
Contactpersoon
Remco Kerkhoven
Adviseur Marketing, Communicatie, Statistiek
0613049978