Coronavirus en de bereikbaarheid van Betonhuis

Auteur: Remco Kerkhoven 19 maart 2020 Laatste update 11 december 2020

De maatregelen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan hebben gevolgen voor Betonhuis. Alle medewerkers blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar om u waar mogelijk te ondersteunen. 

Risico coronavirus beperken

Om het risico van besmetting met het COVID-19 virus te beperken, vergaderen wij op afstand, met gebruikmaking van een telefonische vergaderzaal of via Microsoft Teams. Alle werknemers van Betonhuis werken sinds 19 maart 2020 vanuit huis. U kunt hen bereiken op doordeweekse dagen van 9.00 tot 17.00 uur via hun mobiele telefoonnummer en per e-mail. Ook ons algemene nummer 0348 484 400 blijft bereikbaar. Themabijeenkomsten of minder spoedeisende vormen van overleg worden uitgesteld naar een latere datum. 

Veel extra informatie voor lidbedrijven

Ondanks de sluiting van het kantoor voelen we als vereniging de verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze leden. Wij voorzien hen op het besloten deel van onze website van specifieke informatie, hoe binnen de eigen bedrijven om te gaan met het coronavirus. Dit onder verwijzing naar de websites van RIVM en AWVN, als de meest actuele en maatgevende informatiekanalen om te raadplegen.

Klik hier om naar het dossier te gaan (eerst inloggen)


Bekijk onze extra digitale nieuwsbrieven BetonCentraal

BetonCentraal Coronavirus I
BetonCentraal Coronavirus II
BetonCentraal Coronavirus III
BetonCentraal Coronavirus IV
BetonCentraal Coronavirus V
BetonCentraal Coronavirus VI
BetonCentraal Coronavirus VII
BetonCentraal Coronavirus VIII
BetonCentraal Coronavirus IX
BetonCentraal Coronavirus X
BetonCentraal Coronavirus XI
BetonCentraal Coronavirus XII
BetonCentraal Coronavirus XIII
BetonCentraal Coronavirus XIV
BetonCentraal Coronavirus XV