Opleidingen en leermiddelen Betonhuis

Goed opgeleide medewerkers zijn een must voor elk bedrijf. Betonhuis biedt daarom vier praktijkgerichte opleidingen aan, die aansluiten bij de scholingsbehoefte van werknemers in de betonproductenindustrie.

Specifiek ontwikkeld voor leden van Betonhuis

Met de opleidingen van Betonhuis komen uw medewerkers beslagen ten ijs. De opleidingen zijn specifiek ontwikkeld voor medewerkers in de betonproductenindustrie en samengesteld door branchedeskundigen. Ook de docenten hebben ruime ervaring in deze bedrijfstak. Iedere medewerker zou voor een stukje basiskennis en een beter begrip van het materiaal beton ten minste de Betonvakman Basiscursus moeten volgen. Voor uw gemak -en dat van uw medewerker- hebben we deze cursus omgezet naar e-learning. Dat betekent flexibel leren wanneer en waar het de cursist uitkomt.

Betonhuis biedt vier cursussen aan:

  • Betonvakman Basiscursus (zowel klassikaal als in e-learning);
  • Betonvakman Bouwelementen;
  • Betonvakman Aardvochtige Specieproducten;
  • Tekening Lezen.

Downloads

Meer informatie en inschrijven

Betonhuis richt zich op het ontwikkelen en verzorgen van kleinschalige opleidingen die uitsluitend bedoeld zijn voor de medewerkers van de aangesloten bedrijven. Deze opleidingen zijn elders niet verkrijgbaar. De opleidingen zijn praktijkgericht en specifiek ontwikkeld voor de betonbranche. Wilt u meer informatie ontvangen over deze cursus, of andere cursussen die het Betonhuis aanbiedt, neem dan contact op met Sandra van Reeden. Direct inschrijven? Download het inschrijfformulier en stuur dit naar Sandra van Reeden.

Inschrijfformulier opleidingen

Sandra van Reeden, stuur een e-mail