kennispagina

Agrabeton

Betonhuis Cement is nauw betrokken bij de uitgave van onder meer de Agrabeton Nieuwsbrief (tot 2008 het vaktijdschrift Agrabeton), met artikelen over duurzaam bouwen in de agrarische sector, speciaal gericht op toepassingen van beton. Deze uitgave komt tot stand in samenwerking met het beton- en landbouwbedrijfsleven.

 

Agrabeton Nieuwsbrief 

Voor de Agrabeton Nieuwsbrief kunt u zich aanmelden (agrabeton@betonhuis.nl), waarna u zesmaal per jaar al het laatste nieuws over duurzaam bouwen in de agrarische sector in uw mailbox ontvangt.

Laatstverschenen Agrabeton Nieuwsbrief 

 

Agrabeton Dossiers 

Van de verschenen artikelen in Agrabeton zijn dossiers aangelegd: Bedrijfsgebouwen, Emissiearme vloerenOpslag en Stalbrand. De dossiers bevatten een serie verwante artikelen, die digitaal beschikbaar zijn. Het aantal dossiers zal nog worden uitgebreid.

 

Archief

Agrabeton Nieuwsbrief (2008-2017)

In het Agrabeton Archief vindt u pdf's van eerder verschenen artikelen uit de Agrabeton Nieuwsbrief (van 2008 tot en met 2017). De artikelen zijn onderverdeeld in themamappen.

Vaktijdschrift Agrabeton (1991-2007)

Alle artikelen  die in druk verschenen zijn in het vaktijdschrift Agrabeton in de jaren 1991 tot en met 2007  zijn terug te vinden in het artikelenregister. Deze artikelen zijn niet als pdf beschikbaar. Is er een artikel dat u wilt inzien, dan kunt u dit aanvragen door een e-mail te sturen (agrabeton@betonhuis.nl) waarin u aangeeft welk artikel u wilt ontvangen.

Download het artikelenregister Agrabeton