Vakbeurs PREFAB

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De beurs vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober 2020 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. 

Experimenteel Beton 2020

Betonhuis Constructief Prefab besteedt veel aandacht aan Experimenteel Beton. Hierbij richten we ons op onbeantwoorde vragen, extreme toepassingen en schijnbaar onmogelijke ideeën. Het thema voor 2020 is Circulair. Dit kan gaan over circulaire bekisting, granulaat en demontabele elementen, maar al het andere is ook goed, mits gerelateerd aan beton en circulair. Op 1 juli (onder voorbehoud) organiseren we een workshop met architecten en producenten. De ideeën die daaruit voortkomen, werken we uit tot prototypes, die we presenteren tijdens een terugkommiddag tijdens de vakbeurs PREFAB.