Beton Experience

Op woensdagmiddag 13 november organiseert de Betonvereniging voor het eerst de Beton Experience, een speciale middag voor mbo-, hbo- en wo-studenten en docenten. Dit event vindt plaats voorafgaand aan de jaarlijkse Betondag in de Van Nelle Fabriek.

Studenten enthousiasmeren 

Er worden diverse innovaties getoond en zijn er uiteenlopende experiencies en demonstraties. Via pitches en presentaties worden de studenten op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen in de sector. En bovendien bieden de verschillende bedrijven unieke kansen voor de volgende generatie op de werkvloer, zoals stages en banen.

Virtuele bouwprojecten

Er zijn ruim 120 stands verdeeld over zes themapleinen met diverse experiences. Van een 3D-betonprinter, een drone, een betonpomp, kubus drukken tot en met een hololens waarbij virtuele bouwprojecten kunnen worden gescand. Naast de officiële prijsuitreiking van de wedstrijd kubus drukken, krijgen de studenten ook de kans om te stemmen op hun favoriete project voor de Betonprijs.

Aanmelden

Studenten en docenten kunnen kosteloos deelnemen aan de Beton Experience. Inschrijven is verplicht en kan via BetonExperience.nl.