Bestrating

Nieuwe projecten en artikelen
31 oktober 2018

Straatwerk als oosters tapijtje

31 oktober 2018

Betonplaten met bladmotief refereren aan arboretumfunctie

30 oktober 2018

Nieuwe perrontegel: tel uit je winst!

30 oktober 2018

Grijs en groen

Samen voor een betere omgeving

Betonhuis Bestrating, de Vereniging van Fabrikanten van Bestratingsmaterialen en Straatmaterialen, is een actieve vereniging van bestratingsfabrikanten. De vereniging telt 9 leden en is een van de sectoren binnen het Betonhuis.

Door hun enorme variƫteit met vele natuurlijke bewerkingen, deklagen en kleurvariaties kunnen bestratingsproducten naast de bediening van de traditionele markt goed inspelen op de trends naar het gebruik van luxere materialen. Toepassingsgebieden zijn wegen, boulevards, winkelcentra, trottoirs, pleinen, parken en bedrijventerreinen. Een sterk opkomende markt is de toepassing van kleurrijke bestratingen in tuinen.

Het gevarieerde productenprogramma en de vele toepassingsmogelijkheden van de verschillende projecten worden op dit gedeelte van de website belicht. Dit is de informatiebron voor betonnen bestratingsmaterialen en straataankleding.

Secretaris van Betonhuis Bestrating is Taco van den Broek. Bij hem kunt terecht met vragen en informatie. Telefoon 0348 484 400.