nieuwspagina

Betonhuis Betonpocket 2020

Auteur: Persbericht Betonhuis Foto: Betonhuis 5 december 2019 Laatste update 13 augustus 2023

De Betonpocket is al enkele decennia een begrip in de cement- en betonwereld. Het is een handig naslagwerk voor betontechnologen, constructeurs, adviseurs en uitvoerders en werd voorheen uitgebracht door Enci, Sagrex en Mebin. Betonhuis heeft met haar leden de inhoud geactualiseerd en de kennis opnieuw gebundeld in een pocket. Tijdens de Betondag 2019 werden de eerste exemplaren uitgedeeld.

Handig naslagwerk over cement en beton

De gedrukte versie ontsluit in één uitgave van 256 pagina’s alle informatie over cement en beton en de functie en eigenschappen van de afzonderlijke grondstoffen van beton, hetgeen de kwaliteit en duurzaamheid ten goede zal komen. In de pocket wordt de gebruiker uitvoerig geïnformeerd over de functie en eigenschappen van de afzonderlijke materialen waarmee beton gemaakt wordt. Daarnaast wordt uitvoerig aandacht besteed aan beton met specifieke eigenschappen zoals aluminiumcementbeton, hittebestendig beton en ultra-hogesterktebeton.

Wilfred Oosterling, adviseur Betonhuis: “Enci, Sagrex en Mebin hebben de inhoud van de pocket aangeboden aan Betonhuis. Die laatste versie dateert uit 2016 en werd toen ook digitaal uitgebracht. Na een inventarisatie bleek er behoefte te zijn aan een geactualiseerde Betonpocket. De nieuwe versie is nu weer helemaal aangepast aan de huidige stand van zaken.”

Aanvragen

Je kunt de pocket aanvragen door een mail te sturen naar Betonhuis. De kosten bedragen € 15,00 ex 9% btw. Voor bedrijven die zijn aangesloten bij Betonhuis is de pocket gratis. De Betonpocket 2020 is onderstaand ook als digitale versie verkrijgbaar.

Download Betonpocket

 

2023-03-22-betonhuis18940-original-webres.jpg
Contactpersoon
Diane Verweij
Managementassistent
Wilfred Oosterling
Contactpersoon
Wilfred Oosterling
Adviseur Bouwtechnologie, KAM

Betonpocket 2020 downloaden
(1)

Betonpocket 2020 downloaden

De Betonpocket, al decennialang een begrip in de cement- en betonwereld, is een handig naslagwerk voor betontechnologen, constructeurs, adviseurs en uitvoerders in de betonbouw. De Betonpocket 2020 is ook als digitale versie beschikbaar, klik op Lees verder om te downloaden.

Lees verder