activiteit

Betonreparatiemiddag: Beton van gisteren voor morgen

Foto
Betonondrhoudsplatform
Locatie
Narline in Zuidwolde
21 maart

Betononderhoud- en reparatie heeft de toekomst. Hoe langer een constructie op een kwalitatief topniveau kan worden gehouden, hoe minder nieuw beton er hoeft te worden geproduceerd. Iedereen wil dat, maar niet iedereen heeft de kennis in huis om dit doel te realiseren. Het BetonOnderhoudsPlatform (BOP) heeft alle expertise voor het duurzaam onderhouden van beton onder één dak. Kennis delen en samen leren is onderdeel van onze missie en daarom organiseert BOP de Noordelijke BetonReparatieMiddag (NBRM) op 21 maart bij Narline in Zuidwolde.

De NBRM middag is het evenement bij uitstek  voor kennisuitwisseling, te ontmoeten, te netwerken met professionals uit de branche en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van betononderhoud- en reparatie. BOP heeft een interessant programma met lezingen samengesteld, wat uit twee delen bestaat. Tussendoor is er voldoende ruimte om kennis uit wisselen op het netwerkplein wat ingericht is om elkaar te ontmoeten.

Levensduur van beton

In het eerste deel van het lezingenprogramma nemen de vijf branche organisaties achter BOP je mee in haar aanpak voor het verlengen van de levensduur van beton. Welke innovatieve instandhoudingstechnieken kunnen we bieden aan het onderhoudsvraagstuk voor onze kunstwerken? We sluiten dit eerste deel af met een lezing van één van onze ketenpartners; Rijksoverheid. Wilt u als beheerder van vastgoed meer weten over langdurige instandhouding in samenwerking met de markt?

Constructieve veiligheid

In het tweede deel van ons programma gaan we in op het thema ‘Constructieve Veiligheid & Gegarandeerde kwaliteit’. Wat is het effect van chloride geïnitieerde wapeningscorrosie op de constructieve veiligheid van betonconstructies. Dan tot slot vertelt Rens van der Vorst, ‘technophilosopher’ over de verleidingen van de digitale technologie.

Meer informatie

Bezoek onze website van het betononderhoudsplatform voor meer informatie. Tot 16 februari kunnen kaarten worden besteld tegen de vroegboekprijs van € 95,- (exclusief BTW). 

Aanmelden

 

 

 

Remco Kerkhoven
Contactpersoon
Remco Kerkhoven
Adviseur Marketing, CSC, Communicatie, Statistiek
0613049978