activiteit

Dag van de Bouw 2022

De Dag van de Bouw is een jaarlijkse open dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra. 

De Bouw maakt het

De Dag van de Bouw is onderdeel van de imagocampagne 'De Bouw maakt het' die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op de dag stellen leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zoals wegen, spoor- en vaarwegen, woningen en woonwijken, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen.

De diversiteit laat zien hoe belangrijk de sector is rond kernwaarden als wonen, werken, mobiliteit, recreatie en milieu. Betonmortel speelt daarin een grote rol. De dag staat open voor iedereen die een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie wil nemen. Elke locatie is gratis te bezoeken. Het elk jaar groeiende aantal bezoekers toont aan dat de dag in een grote behoefte voorziet. Het is voor de deelnemende bedrijven en betonmortelcentrales een uitgelezen kans om te laten zien tot welke hoogstandjes ze in staat zijn.

Raadpleeg de website