activiteit

fib international congress

In 2022 staat het fib international congress in het teken van innovatie om te voldoen aan de ambitieuze mondiale doelstellingen van een duurzame samenleving zoals energiebesparing, verminderde CO2-uitstoot, efficiënt bouwen en hogere prestaties en andere duurzaamheidskwesties.

Het congres biedt spannende presentaties, een innovatiewedstrijd en natuurlijk een aansprekend sociaal programma met een Noors tintje. Het wordt gezamenlijk georganiseerd door de Norwegian fib Group, die wordt vertegenwoordigd door de Norwegian Concrete Association en de Norwegian Society of Graduate Technical and Scientific Professionals.

De duurzaamheidskwesties worden weerspiegeld in het logo: het toont de Svalbard wereldwijde zadenkluis, natuurlijk gemaakt van beton, en twee met fib bekroonde Noorse betonconstructies die mooi in het landschap passen als uitnodigingen om de natuur te verkennen (zie foto). Alle schakels in de bouwketen zijn nodig om tot de beste oplossingen te komen en het congres is daarbij een uitstekend forum om kennis te delen en te leren over duurzame oplossingen in de betonbouw. 

Bezoek de officiële website voor meer informatie