activiteit

GEVEL 2022 Vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil.

Thema INCEPTION, dat staat voor “aanvang, begin, start”: een eerste stap, een nieuw tijdperk. Net als in de film Inception uit 2010 gaat het tijdens GEVEL 2022 om de kracht van het idee. “Een enkel idee van de menselijke geest kan steden bouwen. Een idee kan de wereld veranderen en alle regels herschrijven” 

Het thema INCEPTION wordt naar een uitdagende “look & feel” voor de vloer vertaald. In het contentprogramma (lezingen, website en exposities) worden de subthema’s TECH, NATURE, ART&HISTORY, FUTURE opgevoerd. In de Cinema Lounge worden video’s van projecten getoond.

Drie dagen, drie am­bas­sa­deurs

De architectenbureaus UNStudio, Vakwerk en Toko Fuze zijn elk een dag ambassadeur voor GEVEL 2022. Zij presenteren een programma in de GEVEL Arena, denken en doen mee met exposities en staan open voor interactie met de deelnemers om deze editie van GEVEL een extra impuls te geven. Het wereldwijd opererende UNStudio zal tijdens ‘hun‘ dag een internationaal programma zetten. Samen met de ambassadeurs is het team van GEVEL een concept voor een avondopening aan het ontwikkelen.

Meer informatie