Nieuwe directeur voor koepel bouwmaterialenindustrie

18 april 2018

De koepel van de Nederlandse bouwmaterialenindustrie (NVTB) heeft een nieuwe directeur: Niels Ruijter (43). Hij start op 1 juni en is nu nog actief als Regiomanager Randstad Zuid bij Bouwend Nederland. Betonhuis feliciteert Niels met zijn benoeming en wenst hem succes in zijn nieuwe uitdaging.

Wie is Niels Ruijter?

Niels Ruijter werkt sinds 2004 bij Bouwend Nederland, was daarvoor secretaris bij het Aluminium Centrum en begon zijn carrière als milieu- en LCA deskundige. Na een opleiding als milieukundige en analytisch chemicus ontwikkelde de heer Ruijter zich tot een succesvolle belangenbehartiger en verenigingsmanager.

Betonhuis en NVTB

Het NVTB behartigt sinds 1988 de gemeenschappelijke belangen van producenten van bouwgrondstoffen en bouwmaterialen. Het NVTB vertegenwoordigt acht branches en meer dan 500 producenten en leveranciers van bouwmaterialen en bouwproducten. Samen zijn zij goed voor een jaaromzet van 6 miljard euro. Betonhuis is lid van NVTB.


Gelijk speelveld bouwmaterialen

Het NVTB verbindt, informeert, inspireert en ondersteunt de Nederlandse bouwindustrie en werkt samen met de brancheleden aan een goede positionering van de bouwtoeleverende bedrijven.Het NVTB streeft naar een gelijk speelveld voor alle bouwmaterialen en goede productieomstandigheden voor onze maakindustrie. Het bureau van het NVTB kan hierbij rekenen op de inzet en expertise van meer dan vijfentwintig branche-experts op het vlak van wet- en regelgeving, duurzaamheid en innovatie.
 

NVTB