nieuwspagina

Vacature junior adviseur

Foto: Pexels 3 oktober 2022 Laatste update 7 oktober 2022

Betonhuis is op zoek naar een junior adviseur. Ben jij de persoon die de betonwereld helpt te verduurzamen? 

Duurzaamheid en constructieve veiligheid zijn in de betonindustrie de belangrijke onderwerpen van dit moment. Denk maar eens aan de energie- en milieuprestatie, afvalstoffen, hergebruik, recycling, transport en verpakkingen. Dit draagt allemaal bij aan de verduurzaming van de sector. Europese en nationale regelgeving op dit gebied nemen een grote vlucht.

Als junior adviseur ben je er voor de bedrijven die aangesloten zijn bij Betonhuis, met name voor de Betonhuissector Constructief Prefab. Je informeert, adviseert en ondersteunt de diverse technische commissies en werkgroepen. Je helpt hen om tot technische afspraken te komen die voor alle leden aanvaardbaar zijn en om goed onderbouwde input te leveren aan diverse normerende en regelgevende instanties. Je rapporteert aan de sectorsecretaris.

Wat we bieden

In deze functie krijg je zowel op technisch vlak als op het gebied van communicatie en procesmanagement veel ruimte om je kennis en ervaring te verbreden en verdiepen. Meedenken met de koplopers in de betonindustrie over onderwerpen die er echt toe doen op het snijvlak van duurzaamheid en innovatie en op het gebied van technisch ontwerp en uitvoering. Wij geven jou een groot netwerk in de betonwereld in Nederland, maar ook daar buiten.

Functie-eisen:

  • Technische achtergrond Bouwkunde, Civiele Techniek of Build Environment, op HBO e/o academisch niveau
  • Voor de functie is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal op technisch en regelgevend gebied noodzakelijk 

Waar kom je te werken?

Betonhuis is de brancheorganisatie van de cement- en betonindustrie. Deze industrie is de grootste toeleverancier voor de bouw. Wil je meer weten over Betonhuis, kijk dan op onze website www.betonhuis.nl. Soort dienstverband In overleg. Ik wil deze baan! Ben jij die duizendpoot die van aanpakken weet en initiatief neemt? Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan direct je motivatiebrief en CV naar Taco van den Broek. Wil je meer informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Taco van den Broek 0348-484400.

Taco van den Broek
Contactpersoon
Taco van den Broek
Sectorsecretaris Constructief Prefab en Bestrating