nieuwspagina

Nieuwe naam voor twee betoncentrales in Beijerland: Anker Beton

Auteur: Persbericht Anker Beton Foto: Anker Beton 3 juli 2023 Laatste update 3 februari 2024

Beijerland, Zuid Holland, heeft er twee betoncentrales bij met de naam Anker Beton. Betonmortel Grevelingen, lid van Betonhuis Betonmortel en de betoncentrale van de Hoop in Zwijndrecht, ook lid van Betonhuis Betonmortel hebben de nieuwe naam. 

Anker Beton is de naam waaronder de twee centrales van het bedrijf voortaan verdergaan. De centrale in Zwijndrecht kreeg vorig jaar al haar nieuwe naam, voorheen was dit een centrale van Cementbouw. Betoncentrale Grevelingen viert dit jaar haar 55-jarig bestaan en dat maakt het een goed moment om onder een nieuwe naam Anker Beton verder te gaan. Hiermee beschikt Anker Beton over twee moderne centrales in Zuid Holland die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd. Met deze ontwikkeling zet Anker Beton een belangrijke stap in haar groei en ontwikkeling.

Optimaal transport

De naamsverandering van Betonmortel Grevelingen naar Anker Beton heeft geen invloed op de dienstverlening en de producten van het bedrijf. Anker Beton blijft hoogwaardige betonmortel leveren aan haar klanten en is een betrouwbare partner in de regio Bijerland. Ook in de toekomst zal het bedrijf zich blijven ontwikkelen en investeren in nieuwe technologieën om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Het transport van betonmortel naar de bouwplaats vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Geholpen door een volledig geïntrigeerd voertuigvolgsysteem (GPS) zorgt de logistieke planning voor een optimale inzet van onze betonmixers en betonpompen. Hierdoor gaan wij zeer flexibel om met de wisselende omstandigheden op de bouw.

Remco Kerkhoven
Contactpersoon
Remco Kerkhoven
Adviseur Marketing, CSC, Communicatie, Statistiek
0613049978
Paul Ewalds sectorsecretaris Betonmortel
Contactpersoon
Paul Ewalds
Adviseur Beleid en Regelgeving, sectorsecretaris Betonmortel