activiteit

Webinar CO₂ reduceren in beton(mortel) doen we samen

Foto: Betonhuis Locatie: Webinar 11:00

Het reduceren van CO₂-emissies staat hoog op de agenda, zeker ook in de beton(mortel)sector. Wat zijn de ambities, kansen en mogelijkheden? En wie spelen daarbij allemaal een rol? 

Deze vragen en de laatste inzichten komen aan bod bij het webinar 'CO₂ reduceren in beton(mortel) doen we samen' dat Betonhuis en Betoniek op 21 maart van 11:00 tot 12:00 organiseren. Hierin komen de nieuwste inzichten aan bod en praten we onder meer over de rol van de opdrachtgever.

Sprekers zijn Gert van der Wegen (SGS) en Walter Speelman (Mebin/Heidelberg Materials). Jacques Linssen van Betoniek is gespreksleider.

Aanmelden

Aanmelden is al mogelijk via het formulier op Betoniek.nl. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde. Prijs deelname € 40,-.

Het webinar is voor leden Betonhuis en lezers Betoniek gratis. Relaties van de bij Betonhuis aangesloten betoncentrales kunnen via een speciale code gratis deelnemen. Neem daarvoor contact op met de betoncentrale of mail Wilfred Oosterling

Aanmelden

Wilfred Oosterling
Contactpersoon
Wilfred Oosterling
Adviseur Bouwtechnologie, KAM