nieuwspagina

Bestcon wordt lid van Betonhuis Constructief Prefab

Auteur: Taco van den Broek Foto: Betonhuis Constructief Prefab 18 oktober 2021 Laatste update 28 maart 2023

Bestcon heeft al ruim zestig jaar ervaring en expertise op het gebied van prefab cascobouw. De afgelopen decennia is Bestcon uitgegroeid tot een kundige en veelzijdige ontwikkelaar, producent én monteur van uiteenlopende geprefabriceerde betonproducten. Samen met een team van specialisten werken zij vol passie en deskundigheid aan veel verschillende projecten.

De groei van de onderneming en de rol die Bestcon inmiddels inneemt in de branche, zijn voor Algemeen Directeur Ronald Keurntjes meer dan voldoende reden om aansluiting te zoeken bij Betonhuis Constructief Prefab.

Betonhuis Constructief Prefab

Betonhuis Constructief Prefab is met Betonhuis een kennisplatform waar informatie over het materiaal, de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van bouwen met cement en beton worden samengebracht. “Bestcon ondersteunt dit van harte! We dragen als bedrijf dan ook graag bij aan de missie van Betonhuis door middel van onze kennis en ervaring!”, aldus Ronald Keurntjes.

Historie

In 1956 startte Koninklijke IBC met haar eigen prefabbetonbedrijf; Betonbouw. Eind jaren negentig van de vorige eeuw werd de naam aangepast aan de moedermaatschappij: IBC Betonbouw. In 2000 kwam het bedrijf in handen van Heijmans: een beursgenoteerde onderneming met activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra. Als ‘Heijmans Bestcon’ maakte Bestcon tot 2012 deel uit van het grote beursgenoteerde bouwconcern. In 2012 is het bedrijf zelfstandig verdergegaan onder de naam Bestcon. De huidige eigenaren timmeren hard aan de weg; er vindt een forse kwaliteitsverbetering van het productieproces plaats en het bedrijf legt de focus op hoogbouwprojecten.

Op de foto wordt Ronald Keurntjes, directeur van Bestcon, als nieuw lid welkom geheten door Taco van den Broek, secretaris van Betonhuis Constructief Prefab. Beiden kijken uit naar een mooie samenwerking.

Taco van den Broek
Contactpersoon
Taco van den Broek
Sectorsecretaris Constructief Prefab en Bestrating