Internationale Betonconferentie en vakbeurs: ICCX Western Europe

Van planning tot productie en uitvoering op de bouwplaats, digitale processen zijn onmisbaar en enorm in opkomst. Op 3 en 4 november komen vertegenwoordigers van de prefabbetonindustrie in Bonn bij elkaar om de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal bouwen met beton te bespreken.

Digitaal bouwen

De keynote speech op de ochtend van 3 november wordt gegeven door Christoph Gröner, een ondernemer die bekend is in de media. Met zijn Gröner Group streeft hij naar een consequente reorganisatie van de bouw- en vastgoedsector, waarbij digitaal bouwen met prefab betonelementen een beslissende rol speelt. Volgens eigen verklaringen stimuleert de Gröner Group momenteel meer dan 80 projectontwikkelingen in heel Duitsland met een totaal ontwikkelingsvolume van ongeveer EUR 5 miljard.

Discussierondes

De invloed van digitaal bouwen met prefab betonelementen met behulp van BIM, de mate waarin de CO2-uitstoot kan worden verminderd en het feit dat dit alles niet alleen op de schaal van de Gröner Group maar ook op kleinere schaal succesvol kan worden uitgevoerd, komt aan de orde in een discussieronde. De hele procesketen van projectontwikkelaars tot planners, architecten, aannemers en prefabbetonproducenten met betrekking tot de toekomst van de bouw wordt belicht.

Netwerken

Het avondprogramma op 3 november zal, in overeenstemming met de huidige en geldige hygiënemaatregelen, ook voldoende gelegenheid bieden voor interdisciplinaire uitwisseling met collega's, klanten en ook concurrenten - een speciaal kenmerk van ICCX-evenementen, die bekend staan ​​om hun competitieve informatie-uitwisseling en uniek netwerkkarakter.

Vakbeurs

De vakbeurs met circa 80 exposanten uit Duitsland, Europa en de rest van de wereld biedt bezoekers ook de langverwachte mogelijkheid om weer samen te gaan zitten en technische oplossingen te vinden voor de dagelijkse uitdagingen van de productie of om nieuwe producten en plant- en machineconcepten te presenteren.

Locatie

Het Maritim Hotel Bonn biedt de ideale setting voor ICCX West-Europa 2021 en is zeer goed bereikbaar voor bezoekers uit binnen- en buitenland dankzij de centrale ligging en verbindingen met luchthavens en het spoor. Er zijn speciale hoteltarieven beschikbaar voor deelnemers aan ICCX West-Europa.

Korting voor leden Betonhuis

Betonhuis heeft speciale voorwaarden onderhandeld om het evenement bij te wonen:

  • Als u al abonnee bent van CPI Concrete Plant International (in het Engels of een andere taaleditie), krijgt u nog eens 15% korting op de reeds verlaagde abonneeprijs. Selecteer uw verenigingslidmaatschap wanneer u zich online registreert.
  • Als u geen abonnee bent van CPI Concrete Plant International (in het Engels of een andere taaleditie), kunt u zich nog steeds inschrijven tegen het gereduceerde abonneetarief. Nogmaals, selecteer uw verenigingslidmaatschap tijdens online registratie.
  • Deze bijzondere voorwaarden hebben betrekking op de deelname aan alle congresbijdragen en op de vakbeurs en omvatten uitgebreide catering ter plaatse, maar niet de deelname aan het avondevenement, dat extra zou moeten worden geboekt.
Taco van den Broek
Contactpersoon
Taco van den Broek
Sectorsecretaris