nieuwspagina

Betonpocket 2024: Oproep aan deskundigen voor samenwerking

Auteur: Communicatie Betonhuis Foto: ASEGA 5 september 2023 Laatste update 7 september 2023

Heb je ervaring, kennis en passie voor betontechnologie? Of ben je een jonge professional met vernieuwende inzichten en een frisse kijk? Dan is Betonhuis op zoek naar jou! We nodigen enthousiaste vakexperts en getalenteerde studenten uit om hun ervaring en innovatieve ideeën in te zetten voor de Betonpocket 2024. Je bent welkom om deel te nemen aan één of meer redactievergaderingen.

De Betonpocket is een compact naslagwerk voor iedereen in de industrie. Deze handige bundel herbergt een schat aan informatie over betontechnologie en dient als een onmisbare tool voor iedereen die met cement en beton te maken heeft. In de aanstaande editie van 2024 staat ook duurzaamheid centraal, waarmee de Betonpocket zich aanpast aan de hedendaagse eisen en ontwikkelingen binnen de sector.

Inspireren en verrijken

Voor deze herziening van de Betonpocket doet Betonhuis een beroep op doorgewinterde betontechnologen, technische experts uit de industrie, (jonge) constructeurs en ambitieuze studenten van de TU Delft of HBO om hun deskundigheid en inzichten met ons te delen. We creëren een omgeving waarin openheid en uitwisseling van gedachten worden aangemoedigd, waardoor professionals, technische specialisten en opkomend talent elkaar kunnen inspireren en verrijken.

Kom jij in de redactie?

De taken van een redactielid omvatten onder andere het controleren van de inhoud van de Betonpocket, het verstrekken van feedback en het aandragen van duurzame suggesties. Als blijk van waardering voor jouw waardevolle bijdrage bieden we een unieke beloning in de vorm van een gezellige activiteit. Ken jij alle kneepjes van jouw vak in de betonindustrie en wil jij deel uitmaken van deze nieuwe uitgave? Aarzel niet, en neem contact op met Remco Kerkhoven om je aan te sluiten bij de redactie. 

Remco Kerkhoven
Contactpersoon
Remco Kerkhoven
Adviseur Marketing, CSC, Communicatie, Statistiek
0613049978